Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

1010 Avenue of the Moon, New York, NY 10018 US

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference

Write us on info@evently.com

Follow Us

Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήριο

 «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ – ΧΑΝΙΑ  2019»

ΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΙΒΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  CLASSIC

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ,

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ 17  ΧΩΡΕΣ,

ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 2.000 ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΤΙΝΓΚ

 

Το διεθνές μίτινγκ στίβου «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΑ – ΧΑΝΙΑ 2019», που προήλθε από τη συνένωση των δύο μίτινγκ των Χανίων «Βενιζέλεια» και «Χανιά» και την άριστη συνεργασία των αθλητικών δυνάμεων του στίβου της πόλης, πέτυχε από την πρώτη χρονιά της διεξαγωγής του ένα εξαιρετικό αθλητικό αποτέλεσμα. Δίκαια συνεπώς χαρακτηρίστηκε από όλους, ως  το καλύτερο ελληνικό μίτινγκ στίβου των τελευταίων χρόνων, συνδυάζοντας τη συμμετοχή εξαίρετων πρωταθλητών με πολύ μεγάλο αριθμό θεατών στις κερκίδες.

Σε αυτόν τον «αγώνα» ήταν όλοι νικητές: Τόσο οι Έλληνες και ξένοι πρωταθλητές, όσο και οι αθλητές και τα παιδιά των προαγωνιστικών τμημάτων των σωματείων μας, αλλά και οι χιλιάδες θεατές, οι εκατοντάδες εθελοντές, οι κριτές, οι χορηγοί – υποστηρικτές και φυσικά οι διοργανωτές και  συνδιοργανωτές του μίτινγκ.

Οι τοπικοί διοργανωτές Α.Ο. Κύδων Χανίων, Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος και  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, μετά την ομολογούμενη από όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του μίτινγκ, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν όλους όσοι συμμετείχαν με κάθε ιδιότητα στη διοργάνωση των αγώνων.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε  τους συμπολίτες μας, που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου για να χειροκροτήσουν και να ενθαρρύνουν με την παρουσία τους όλους τους συμμετέχοντες πρωταθλητές. Τους διαβεβαιώνουμε δε ότι οι τελευταίοι αποτελούν πλέον τους καλύτερους πρεσβευτές του μίτινγκ στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί για την ευρωπαϊκή του καταξίωση.

Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα κατορθώναμε να φτάσουμε στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι σημαντικοί συνδιοργανωτές της εκδήλωσης «οι μεγάλοι σύμμαχοι του στίβου της Κρήτης», τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά:  Την Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμο Χανίων με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Βάμβουκα και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη και τον Δήμο Πλατανιά με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαλανδράκη.

Ευχαριστούμε επίσης:

 

-Το μεγάλο χορηγό των αγώνων WIND, αλλά και τον τοπικό χορηγό ΑΝΕΚ Lines – BLUE STAR Ferries για τη δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά από την Αθήνα αθλητών και Ι.Χ. αυτοκινήτων της διοργάνωσης, τους τοπικούς υποστηρικτές κ. Γαλάνη Γεώργιο «Φυταγορά» για τη διακόσμηση με φυτά του σταδίου και Χριστοδουλάκη Γεώργιο «Ροή» για τη διάθεση χημικών τουαλετών στο στάδιο, τους Ιατρούς των αγώνων, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον κ. Ρουμελιωτάκη Σταύρο για τις υπηρεσίες αποκατάστασης των αθλητών και το Ε.Α.Κ. Χανίων για την αναβάθμισή του εξ αιτίας του μίτινγκ και την άριστη λειτουργικότητά του.

-Τους κριτές στίβου από τα Χανιά και το Ηράκλειο, καθώς και τους εθελοντές των αγώνων, που συνέβαλαν αμφότεροι καθοριστικά στην επιτυχία των αγώνων.

-Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, καθώς και τους Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς, που πρόβαλαν καθημερινά το μίτινγκ και ήταν από τις βασικές αιτίες ενημέρωσης και παρουσίας του κόσμου στο στάδιο και ειδικότερα την Ελληνική Τηλεόραση για την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων.

-Τέλος, ευχαριστούμε το Σ.Ε.Γ.Α.Σ. που μας εμπιστεύθηκε, καθοδήγησε και στήριξε με κάθε τρόπο το μίτινγκ, εξασφαλίζοντας τις συμμετοχές των Ελλήνων και ξένων πρωταθλητών και την ένταξη του μίτινγκ στις ευρωπαϊκές κατηγορίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ – Γ.Σ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ

(Foto Μανώλης Μαυράκης)